Waardering vanuit opleiding door GGZ-Trainingsduo Benjamins & Jens

GGZ-Trainingsduo Benjamins & Jens en Team ChiqCare

 

Team ChiqCare heeft de afgelopen maanden diverse trainingen en cursussen gevolgd om de kwaliteit binnen het zorgteam te vergroten.

Tiny Timmermans, docent verpleegkunde verbonden aan ROC Landstede, complimenteerde ChiqCare met de woorden dat zij in 20 jaar onderwijs verpleegkunde nog nooit een WMO-gerealateerde zorgorganisatie had meegemaakt waarbij het medicatiebeleid zó goed op orde was. Wij danken Tiny voor haar intensieve en vooral leerzame cursus!

 

De training “HELPEN WERKT AVERECHTS, NIETS DOEN OOK” werd verzorgd door het GGZ-Trainingsduo Benjamins & Jens. Zij schreven het volgende over ChiqCare (citaat):

 

Drie mooie dagen mochten wij optrekken met een groep zéér bevlogen medewerkers van ChiqCare. Een team en mensen met spirit. Én liefde voor het vak. Met oprechte aandacht, inzet en zorg voor hun cliënten.

Zó integer en zorgvuldig als maar kan! Medewerkers die met frisse blik durven kijken naar woonzorg. Wat inspirerend! Niet in de laatste plaats voor ons, als trainers. Dank jullie wel ChiqCare!

 

Sinanda Benjamins & Isolde Jens.